Liberalna Stranka eBiH
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Liberalna Stranka eBiH

Forum liberala Bosne i Hercegovine

You are not connected. Please login or register

Tko sam ja?

+50
Gazija97
Toni_IIicic aka Makaveli
Elektro-Dj-House
UnrealZe
Emir_Mrki
dellas197
senko93
hamopipa
Husein_H
Amer P
Tarik Terzic
bebac
Jasmin Koby
Damir I
Dervis
Himzo_Cetvrtina
david gospodin
ACO_BRACO
Emir Ribic
hordas
DarkClouds
djhasko
mobster1930
Lion Bravo
muamer_boss
Al Beg
Diktator Senco
Livadic Brezuljko
Ban Strah
Imer
Andrej
Szczepanka
Kulin
John Doe
Muamer Seljubac
eAdnan
daors
bofh
miss utio
dinnomelly
baxul
Smajl-aga
bekitare
Tvrtko II Kotromanić
Black Knightt
Emkic
pasha_the_one
Profesor Ikarus
sirbeg
Sexy
54 posters

Idi na stranicu : 1, 2, 3  Next

Go down  Poruka [Stranica 1/3]

1Tko sam ja? Empty Tko sam ja? Thu Jul 02, 2009 11:51 pm

Sexy

Sexy

Ukratko se predstavite, tko ste i vase ambicije. Smile

Evo, ja ću prvi, zovem se Marko. Dolazim iz Hrvatske Tu sam samo da pomognem vašoj stranci, malojetnik sam. Živim u jednom malom, ali prekrasnom, Hrvatskom selu Momići, blizu grada Metkovića.

U igri sam poznat kao Vladimir Andreev, to mi je drugi acc. Prvi mi je bio Momicanin, banan sam...

Ponosan sam član HLD - a Smile

2Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Tue Jul 07, 2009 7:58 pm

sirbeg

Zovem se Ado, imam 23 godine i iz Gračanice sam. Radim kao sistem administrator i učlanio sam se u liberale jer volim taj pokret u RL Smile

3Tko sam ja? Empty Pozdrav! Wed Jul 08, 2009 3:42 am

Profesor Ikarus

Ja sam Profesor Ikarus, ambasador Bosne i Hercegovine pri Finskoj, i učlanio sam se u liberale jer volim vlast.

4Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Wed Jul 08, 2009 11:47 am

pasha_the_one

pasha_the_one

Evo i ja da se predstavim, zovem se Nedim, mada me ni mati tako ne zove... vecina me zovu Pasha... zivim u Tuzli... e sad, dalje... imam 22 godine, student 3. godine Fakulteta elektrotehnike, takodje u Tuzli... nadam se uskoro 4. godina aBd.
Trenutno sam clan kongresa ispred nase stranke, i takodje sam ambasador eBiH u eRusiji. Liberalima sam se prikljucio iz razloga sto sam i u RL ponosan liberal... moji pogledi na vecinu stvari u zivotu su skroz LIBERALNI... Very Happy

Liberalan pozdrav!

5Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Wed Jul 08, 2009 12:17 pm

Emkic

zovem se Almedin, zivim u Tuzli. Imam 19 godina. Inace Pashin jaran:). u stranku sam se ukljucio skoro po povratku u eBIH. pozdrav svim liberalima

6Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Wed Jul 08, 2009 1:53 pm

Black Knightt

Black Knightt

wvo da se i ja predstavim, zovem se Sinisa, dolazim i Tuzle, inace student druge godin Elektrotehnike u Tuzli,imam 21 god. Vidim ima kolega i sa faxa i iz Tuzle Very Happy, pa et pozz svima i nadam se ugornoj suradnji sa svima Smile

7Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Wed Jul 08, 2009 4:07 pm

Tvrtko II Kotromanić

zdravo svima, da se i ja predstavim xD
zovem se Fudo, imam 17 godina, iz Sarajeva sam, uclanio sam se u LS jer simpatisem liberalne ideje i u RL

8Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Wed Jul 08, 2009 4:56 pm

bekitare

ja se zovem berin imam 17 godina (uskoro 18)Razz , iz Sarajeva sam, sad cu u 4. razred gimnazije, inace prvi predjsenik liberala, i u ovoj stranci od njenog osnivanja...

9Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Wed Jul 08, 2009 5:46 pm

Smajl-aga

Smajl-aga

Zdravo clanovi stranke LSBiH. Veoma mi je drago sto vas ima do sada dosta uclanjenih na ovom forumu. Osjecajte se kao kod kuce Very Happy Vas predsjednik stranke.

Zovem se Kenan i imam 18 godina i zivim u Sarajevu. Igricu sam poceo da igram prije 2 i po mjeseca sa drugovima iz skole.

10Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Thu Jul 09, 2009 12:28 am

baxul

sirbeg (citat):Zovem se Ado, imam 23 godine i iz Gračanice sam. Radim kao sistem administrator i učlanio sam se u liberale jer volim taj pokret u RL Smile

ne znam nešto da si liberalan u rl

o meni:
Bakir, 26g, sistem admin, učlanio se u liberale jer sam se sažalio (a i vidio sam od širbega (inače ga kopiram u svemu (to ga nervira))) kasnije sam se uvjerio da ste/smo dobro organizovani (to na ovim zadnjim kongresnim izborima).

i haman da sam najstariji ovde

peace out

11Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Thu Jul 09, 2009 3:28 am

dinnomelly

Vozdrica svima..Ja sam Dinno imam 18 godina i iz Sarajeva sam...uclanio sam se danas u stranku...nadam se da cu napredovati i da ce te me lijepo primiti Very Happy Very Happy pozz svima =)

12Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Thu Jul 09, 2009 7:21 pm

miss utio

miss utio

uh, pa izgleda da sam ja jedino zensko ovdje i jos najstarija Shocked Very Happy
iz sarajeva sam i uclanila sam se u ovu stranku, jer me naziv stranke privukao, posto kao od vecine kako vidim, odgovara mom razmisljanju i nacinu zivota u RL. Wink

13Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Fri Jul 10, 2009 2:40 pm

bofh

bofh

EH EV DA SE I JA PREDSTAVIM ZOVEM SE SAMIR MAMA , STARI , BEKI I TARE ME ZOVU SAME , BRACA I NEKA FAMILIJA SAMKO A OSTALI SAMIR . NA EREPU POZNATIJI KAO DOKTOR , IMAM 16 GOD ZIVIM U JEDNOM MALOM SELU HRASNO U CENTRU SARAJEVA A IDEM U SMTS U NEKOM TAMO ZABRDŽU ZOVU GA MARIJIN DVOR....U LIBERALE SAM USO NEZZ NI JA STO VALJDA ZBOG BEKIJA TARETA SMAJLA I OSTALI A NEZZ BGM Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

bofh: komentar modifikovan dana: Wed Jan 13, 2010 4:08 pm; prepravljeno ukupno 1 puta

14Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Fri Jul 10, 2009 8:33 pm

daors

daors

Edo, Sarajevo, duboko zagazio u trecu deceniju. Radim kao DBA u jednoj firmi i vec dugo vremena povremeni student FIT-a (bar sam redovan kod upisa semestara) Very Happy

15Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Sat Jul 11, 2009 10:22 am

sirbeg

baxul (citat):
sirbeg (citat):Zovem se Ado, imam 23 godine i iz Gračanice sam. Radim kao sistem administrator i učlanio sam se u liberale jer volim taj pokret u RL Smile

o meni:
Bakir, 26g, sistem admin, učlanio se u liberale jer sam se sažalio (a i vidio sam od širbega (inače ga kopiram u svemu (to ga nervira))) kasnije sam se uvjerio da ste/smo dobro organizovani (to na ovim zadnjim kongresnim izborima).

peace out

Ma u suštini jesam drug.

16Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Sat Jul 11, 2009 6:31 pm

baxul

sirbeg (citat):
baxul (citat):

o meni:

peace out

Ma u suštini jesam drug.

Very Happy
ma dobro deklarativno si radikalan, no pošto te znam znam da si i liberalan u suštini. što si bez posla mate "they took our jobs (dr tk ar džbs)".

jah i vidim da nisam najstariji Very Happy

peace out

17Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Wed Jul 15, 2009 8:03 pm

eAdnan

eAdnan

Zovem se Adnan, iz sarajeva sam, 22 godine, studiram gradjevinu u sarajevu 4 godina ( u igrici kontruction skill 4.1 i raste:).Inace sam najliberalnija osoba koju znam...

18Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Mon Jul 20, 2009 8:55 pm

Muamer Seljubac

Pozdrav,
Zovem se Muamer (da se zaključiti) i po svemu sudeći sam najmlađi član stanke, sa 14 godina. Novi sam ovdje, još uvijek se upoznajem sa ovom igrom, ovom strankom i sa njenim članovima. Razlog učlanjivanja je bio poziv sadašnjeg predsjednika stranke, tarebeki-a, koji je jedini od svih predstavnika stranaka eBiH izrazio interesovanje za moje učlanjenje u stranku, iako sam bio sasvim novi igrač. To mi je puno značilo u prvim danima igre i zvučalo je obećavajuće, jer svi znate kako je igra dosadna u prvih nekoliko dana. Veliko hvala!
Što se tiče eLiberalizma, podržavam da i odgovara mi kao eGrađaninu, jer vjerujem da može donijeti stabilnost u eBiH. Međutim, moji politički smjerovi u RL su nešto drugačiji, da li zbog "vanjskih uticaja" ili mojih ličnih shvatanja, nisam siguran.
Želio bih da se ova stranka koliko-toliko odvoji od RL i ostane vezana za eBiH. Mislim da je potrebno malo gramatički doraditi Ustav eLSBiH, jer je moguće da neko iz RL zaluta ovdje. Wink
Pozdrav svim članovima!

19Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Mon Jul 20, 2009 9:00 pm

Guest

Gost

Zovem se Predrag i igram duze vrijeme erep. moj nick prije bana bio je HellDuck, sada sam dobio acc od druga pod ovim nickom Very Happy Vecina je cula mozda za mene Very Happy

moj msn: shlj@zomby.ab.ba

20Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Mon Jul 20, 2009 10:46 pm

John Doe

Fuck off doxer..

Ryder Wilson: komentar modifikovan dana: Tue Mar 06, 2012 12:48 am; prepravljeno ukupno 1 puta

21Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Tue Jul 21, 2009 3:16 pm

Gost

Gost

Oi. Evo da se javim, rekoše mi da se moram obavezno učlaniti na forum. Misteriosa, mada me većina zove misti, lokacija Sarajevo i okolina istog, punoljetna, ne podnosim riječi 'fakultet', 'posao', 'salo', 'kile', 'vježbanje', 'zubari', 'insekti' (bilo koje vrste) i 'paukovi'. Ostale riječi možete koristiti u mom prisustvu hhh. eRep igram jer me nagovoriše zbog zlata, ostadoh jer nemam pametnijeg posla u 9 ujutro pa eto, otklikam posao i armiju. U stranku sam došla jer me pozvao član po nicku tabareki (il tako nešto, ne sjećam se sad), i eto, bi mi simpatično, svidio mi se naziv stranke i ja došla.

Još nešto?

PS. Ovaj forum je prekomplikovan za korištenje, na navikla na one jednostavne vbulletin nešto.

22Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Tue Jul 21, 2009 4:23 pm

Kulin

Pa evo i ja se danas učlanih na forum. Ime Haris, iz Sarajeva, poput ede daorsa i ja sam, ali za razliku od njega tek zagazio u treću deceniju, izgleda jedan od starijih.
Inače sam ekonomista tako da cu ubrzo izbaciti nekih poslovnih ideja ovdje Surprised ... Liberalni pokret mi je uvjek bio simpatičan, ali sam pristupio odmah nakon što mi se smajl-aga javio i to je bilo jako fino. Mislim da bi stranka trebala nastaviti tu politiku i odmah od prvih levela kontaktirati nove članove kojima ce poruka mnogo značiti...

Toliko za sada...

23Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Wed Jul 22, 2009 3:22 pm

Szczepanka

Ermin (17 godina), Sarajevo, Bosna i Hercegovina.
Nisam baš liberalan u RL, ali Smajl-agina poruka kad sam bio tamo negdje 2-3 lvl mi je pomogla da se kasnije odlučim za stranku.

Pozdrav

24Tko sam ja? Empty Andrej Thu Jul 23, 2009 10:50 am

Andrej

Andrej

Pozdrav svima.. Jasno vam je kako se zovem i sta zelim.. Samo Bosnu bez Hercegovine Smile

25Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Thu Jul 23, 2009 11:38 am

Imer

Da se i ja pretstavim. Zovem se Imer, živim u Sarajevu. Imam 18 godina. Prvo sam se dvoumio o tome kojoj stranci da se pridružim ali mi je onda bekitare poslao pozivnicu i odluka je pala da se pridružim ovoj stranci.

26Tko sam ja? Empty re: Thu Jul 23, 2009 3:05 pm

Ban Strah

Poz,
kao sto rekose da se mora pa ako se vec mora ajd..

Moje ime je Nenad i dolazim iz "Bosnia and Herzegovina, West Srpska Republic", Banja Luka..
U igri sam vec 23 dana ;-)
U toku radnog dana imam dosta rupa kad se odmaram pa odigram nesto(u ovom slucaju RL) i tako....

Planiram prerasti u nekog RL Tajkuna, naravno posteno ;-)

ps. godina imam ...hm... preko 25

Ban Strah: komentar modifikovan dana: Thu Jul 23, 2009 3:06 pm; prepravljeno ukupno 1 puta (Reason for editing : location...)

27Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Thu Aug 13, 2009 3:49 pm

bofh

bofh

Vladimir Andreev (citat):Ukratko se predstavite, tko ste i vase ambicije. Smile

Evo, ja ću prvi, zovem se Marko. Dolazim iz Hrvatske Tu sam samo da pomognem vašoj stranci, malojetnik sam. Živim u jednom malom, ali prekrasnom, Hrvatskom selu Momići, blizu grada Metkovića.

U igri sam poznat kao Vladimir Andreev, to mi je drugi acc. Prvi mi je bio Momicanin, banan sam...

Ponosan sam član HLD - a Smile

POVRATAK OTPISANOGG

O MENI SVI VEC DOBRO ZNATE , RLN DOKTOR JARKOC SAMIR

28Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Sun Aug 16, 2009 10:30 am

Sexy

Sexy

Zašto si mene ovdje citirao Question

Počašćen sam Very Happy

29Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Sun Aug 16, 2009 1:57 pm

bofh

bofh

Vladimir Andreev (citat):Zašto si mene ovdje citirao Question

Počašćen sam Very Happy

zastp si stavio tu sliku , uvjek se uzbudim xd haha

30Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Mon Aug 17, 2009 12:12 pm

Livadic Brezuljko

Livadic Brezuljko

Pozdrav Liberali. Ja sam Adnan iz Sarajeve imam 22g i upravo sam završio Ekonomiju. Kako sam i na erepublic došao na poziv ePrijatelja Pashe, tako me navuk'o i u ovu stranku. Nadam se saradnji sa stranačkim kolegama...

31Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Mon Aug 17, 2009 12:15 pm

pasha_the_one

pasha_the_one

Livadic Brezuljko (citat):Pozdrav Liberali. Ja sam Adnan iz Sarajeve imam 22g i upravo sam završio Ekonomiju. Kako sam i na erepublic došao na poziv ePrijatelja Pashe, tako me navuk'o i u ovu stranku. Nadam se saradnji sa stranačkim kolegama...

Dobrodosao na forum... Wink nadam se da ces uzivati zajedno sa nama

32Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Mon Aug 17, 2009 12:42 pm

Diktator Senco

Ko me poznaje dobro je, ko me ne poznaje jos bolje...xD

Evo i mene u Liberalima Smile uclanio sam se zbog Doktora Smile

33Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Mon Aug 17, 2009 12:48 pm

bofh

bofh

Diktator Senco (citat):Ko me poznaje dobro je, ko me ne poznaje jos bolje...xD

Evo i mene u Liberalima Smile uclanio sam se zbog Doktora Smile

ko je taj???

34Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Tue Aug 18, 2009 12:17 pm

Al Beg

Evo sam se i ja registrovao...da ne kazete da sam 100% inactive. Razz

35Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Wed Aug 19, 2009 9:52 pm

muamer_boss

pozdrav...zovem se muamer iz okline tuzle(tacnije zivince-dubrave)...lvl sam 8 ali svaki dan napredujem sve vise i vise...nadam se da cemo se dobro slagati Very Happy:D

36Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Thu Aug 20, 2009 5:12 pm

Lion Bravo

Pozdrav svima.
Napokon sam se i ja registrovao.
Bio sam na radu u inostranstvu pa nisam bio aktivan u stranci.

37Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Fri Aug 21, 2009 11:10 am

mobster1930

Evo i ja da se predstavim Smile

Zovem se Ahmed i dolazim iz Goražda; lvl 18 u eRepubliku i ponosan Bosanac Razz

38Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Tue Aug 25, 2009 12:17 am

djhasko

Cao ja sam Djuro, a ovo su Djurine kucne carolije.
U slobodno vrijeme bavim se spavanjem. Kad neam sta radit ne radim nista.
erepublic igram od 2012. godine.

Studiram Fakultet za detaljno izucavanje spavanja sa naglaskom na praksu.

Lijep, zgodan, pametan, imam kucu u Bugojnu, kucu u Mostaru, biciklo s probusenim gumama. Izdajem poslovni prostor, sobe, knjige, CD-ove, familiju, narod, tajne.

Ne trazim nista samo se falim.
SIFRA: IZDAJNIK

39Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Tue Aug 25, 2009 7:55 am

pasha_the_one

pasha_the_one

djhasko (citat):Cao ja sam Djuro, a ovo su Djurine kucne carolije.
U slobodno vrijeme bavim se spavanjem. Kad neam sta radit ne radim nista.
erepublic igram od 2012. godine.

Studiram Fakultet za detaljno izucavanje spavanja sa naglaskom na praksu.

Lijep, zgodan, pametan, imam kucu u Bugojnu, kucu u Mostaru, biciklo s probusenim gumama. Izdajem poslovni prostor, sobe, knjige, CD-ove, familiju, narod, tajne.

Ne trazim nista samo se falim.
SIFRA: IZDAJNIK

velkom Very Happy

40Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Tue Aug 25, 2009 9:24 am

DarkClouds

Zdravo zovem se igor iz tuzle, imamm 20 god.. Novi sma ovdje :-) Very Happy

41Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Tue Aug 25, 2009 8:13 pm

hordas

pozz... amar iz sarajeva...eto od koga je i dosta je! lol!

42Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Tue Aug 25, 2009 10:15 pm

djhasko

a sad ozbiljno:) zovem se Nedzad iz visokog 18 godina

43Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Thu Aug 27, 2009 5:27 pm

Gost

Gost

Ovaj forum je na hrvatskom, treba mi prevod. Momicanin, daj prevedi ovo Razz

44Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Thu Aug 27, 2009 6:27 pm

Gost

Gost

Želim da pozdravim sve nove članove i poželim im dobrodošlicu, pogotovo eBebi Tinji (Razz) Very Happy

45Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Thu Aug 27, 2009 7:19 pm

Gost

Gost

Hvala misti, mi eMladi cijenimo toplu dobrodoslicu Razz

46Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Thu Aug 27, 2009 8:05 pm

Sexy

Sexy

Tinja, nije na Hrvatskom Wink

47Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Thu Aug 27, 2009 10:29 pm

Gost

Gost

Smile

Aaa Momicaninu bome si me bio prepao sa onim shoutom, mislio sam da prestajes igrati ccc Sad

Nemoj vise to da radis Razz

EDIT: Izvini pasha necu vise spamat Very Happy

Tinja: komentar modifikovan dana: Thu Aug 27, 2009 11:37 pm; prepravljeno ukupno 1 puta

48Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Thu Aug 27, 2009 11:10 pm

pasha_the_one

pasha_the_one

momci dosta spama... imate dio za to... ako nema napravit cemo... Razz

49Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Sat Aug 29, 2009 12:17 am

Sexy

Sexy

Ovo je na neki način za spamat Razz

50Tko sam ja? Empty Re: Tko sam ja? Tue Sep 01, 2009 8:07 pm

Emir Ribic

evo da se i ja predstavim..
kao sto i sam nick kaze Smile zovem se Emir Ribic,dolazim iz Tuzle,student Pravnog fakulteta tuzlanskog univerziteta..
novi clan Liberalne stranke sam postao odmah po povratku u eBiH sad kada sam odlucio da malo duze ostanem ovdje.Nadam se da cu pomoc koliko mogu u radu stranke i da cemo jos vise napredovati.toliko od mene za sad
lp

Sponsored content

Na vrh  Poruka [Stranica 1/3]

Idi na stranicu : 1, 2, 3  Next