Liberalna Stranka eBiH
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Liberalna Stranka eBiH

Forum liberala Bosne i Hercegovine

You are not connected. Please login or register

Historija LS

Go down  Poruka [Stranica 1/1]

1Historija LS Empty Historija LS Tue Jul 21, 2009 12:46 am

Smajl-aga

Smajl-aga

Liberalna Stranka je veoma mlada stranka sa vec ostvarenim velikim uspjesima. Stranku su osnovali 5 skolskih prijatelja. Stranka je nastala dogovorenim TO sa upravom tada Hrvatske stranke. Pocetak je bio tezak ali smo se drzali zajedno i uspjeli smo u neki svojim cijevima. Likovi koji su napravili tzv. Liberalnu stranku BiH su: Bekitare,Smajl-aga,Tarebeki,MrBrain i Benjo TM87. Na nasim prvim kongresmenskim izborima (tada predsjednik stranke bekitare) izborili smo 5 stolica u kongresu. Nakon izbora dobijamo jako pojacanje u obliku Pasha_the_one koji je predsjedik Mladih liberala Tuzle u RL. On nam je donio neke planove koje smo pretocili u djela. Nas slijedeci predsjednik je bio MRBrain i u njegovoj vladavini smo osvojili 9 stolica u kongresu. Nakon cega MrBrain podnosi ostavku i ostavlja mjesto meni,Smajl-aga. Ja sam trazio bolje organizovanje stranke da sto bolje svjesni jedni drugih. Uz pomoc jednog meni dragog prijatelja otvorli smo ovaj forum prije mjesec dana manje. On trenutno broji 35 clana ali mislim da ce se to uskoro promjeniti. Takodjer dobili smo jos jednu novinu to je nasa baza u igrici organizacija Liberalna Stranka BiH koja je utociste za sve clanove. Krenuli smo sa jasnim ciljevima a to je da postane najjaca stranka u eBiH. Na pocetku nase karijere ljudi su se ponasali prema nama kao da smo balavci ali ne vise ovo je stranka koja utjeruje strah svojim protivnica i ciju podrsku traze sa svim strana. Liberalna Stranka je tu radi vas i radi njenih trenutno 82 clana. U nasoj historiji se treba spomenuti saradnja sa ostalim liberalima svijeta kao oskocna daska ka nasim ciljevima.Stranka ima Glavni odbor koji se trenutno sastoji od MrBrain,Bekitare,Smajl-aga,Hrushov i Pasha_the_one.

Trenutno radimo na otvaranju web-mjesta stranke i jacanju stranke za kongres. Trenutni predsjednik je tarebeki i imamo 82 clana(broj treba biti veci jer imamo clanove koji vole putovat).

Ime: Liberalna Stranka BiH

Nastanak stranke:13 Maj 2009.

Trenutni predsjednik: Tarebeki (level 16)

Bivsi predsjednici:Bekitare,MrBrain,Smajl-aga

Broj stolica u kongresu: maj - 5, juni - 9, juli - 16

Izbori za predsjednika drzave:u tri navrata(maj,juni,avgust) smo podrzali koalicionog kandidata

Na vrh  Poruka [Stranica 1/1]